O raritate modernă.

Noul CUPRA Ateca.

Nu se întâmplă des ca elemente diferite să fuzioneze către ceva nou, legendar. De multe ori aceste creații împing limitele a ceea ce este posibil. Ele schimbă percepțiile și spun povestea unei aventuri extraordinare. Noul CUPRA Ateca face parte dintre ele. Sportivitatea întâlnește stilul. Un simbol al puterii subtile și controlului echilibrat.

Construit prin tradiția de performanță CUPRA, noul CUPRA Ateca este o declarație de autenticitate și încredere. Conceput pentru a oferi tot spațiul și confortul unui SUV, dar cu siguranța calmă asupra puterii sale. Dinamism combinat cu seninătate. Ferocitate îmbinată cu moderație. E mai mult decât o mașină. Este un stil de viață.

Așa cum a fost prezentat de către Vicepreședintele Executiv de Vânzări & Marketing al CUPRA, marca auto își propune să "inducă un sentiment de apartenență, mândrie, curaj și determinare. Aceleași trăsături caracteristice de personalitate pe care le împărtășesc și clienții noștri." Este CUPRA Ateca cea care face aceste idei posibile. Le aduce la viață și le întregește.

De aceea, modelul CUPRA Ateca nu este doar o stare de spirit, ci o comunitate. Nu urmăm mulțimea, ci ne facem propriile reguli. Găsim lucrurile pe care le iubim și le aducem la un loc. Nu pentru altcineva, ci pentru noi. Suntem caracterizați de abilitatea noastră de a depăși limitele definițiilor. De aceea facem ceea ce facem. De aceea există CUPRA Ateca.

Te invităm să intri într-o mașină care iese din tiparele industriei. Redefinește sensul noțiunii de mașină premium. Continuă să gândești diferit. Deoarece noul CUPRA Ateca este pentru șoferi, nu pentru cei care cred că statutul este totul. Este o mașină distractivă, dar care nu se îndepărtează niciodată de premiu. O mașină de pe circuit. Proiectată pentru stradă. Construită pentru un spirit neliniștit.