CUPRA Tavascan
Design
Design
Electrificare
Conectivitate
Tehnologie
Specificații
FAQs

Noul CUPRA TAVASCAN.

ÎNTOTDEAUNA ESTE UNUL DINTRE NOI CARE ÎNDRĂZNEȘTE MAI MULT
Până la:
547
km*
Până la (250 kW):
340
CP
0-100 km/h in:
5.6
s
Expresie întruchipată
O filozofie unică de design inspiră un exterior elegant și rațional, cu elemente interioare progresive.
O amprentă unică
Un interior curbat care oglindește liniile exterioare elegante.

PERFORMANȚA REDEFINITĂ

Abilități electrizante

Noul CUPRA Tavascan revoluționează experiența de conducere, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa cu ușurință prin oraș. Și cu o autonomie complet electrică de până la 547 km* și capacitatea de a încărca de la 0 la 100 km în doar 7 minute**, vă oferă încrederea de a merge mai departe.

 

Conexiunile contează
Experimentați conectivitatea la cel mai înalt nivel cu sistemul de navigație de 15" și aplicația My CUPRA
Întotdeauna conectat, indiferent unde mergi
Profitați la maximum de fiecare călătorie cu conectivitate perfectă la smartphone-ul dvs.

 

Călătoria este cea mai importantă

Sistemele noastre avansate de siguranță și asistență la conducere vă asigură că vă puteți concentra asupra a ceea ce este important - drumul din fața dvs.

Mai sigur în trafic

Protejat din toate unghiurile. Travel Assist combină Adaptive Cruise Control (ACC) cu Adaptive Lane Guidance pentru a vă menține pe bandă la o distanță sigură de alți șoferi. În combinație cu senzorul de unghi mort, vă împiedică să schimbați benzile dacă nu este sigur.

Parcare facilă

Parcați-vă Tavascan-ul cu Park Assist, inclusiv funcția de memorie, un sistem care caută locuri de parcare gratuite. Și cu Remote Park Assist, care permite parcarea cu telefonul mobil și este conceput pentru a fi utilizat în spațiile de parcare înguste.

 

 

 

Noi sisteme de propulsie pentru o nouă eră.

Înaltă performanță cu dual-motor: asigură un cuplu maxim și plăcere de condus.

TAVASCAN ENDURANCE
Motorizare
Baterie 77kWh
1 viteză/tracțiune spate
Electric
Motor
Putere maximă
210
kW*
Autonomie
547
km*

Dotări importante

 • Jante din aliaj 21"  
 • CUPRA CONNECT 4.0  
 • Tapițerie Dinamica Albastru Dark Night  
 • Sistem navigație de 15"  
 • Sigle CUPRA iluminate pe față și pe spate 
 • Travel Assist 2.6  
 • Park Assist cu funcție de memorare și Remote Park Assist  
 • Faruri Matrix LED  
 • Sisitem audio SENNHEISER® cu 12 incinte acustice
TAVASCAN VZ
Motorizare
Baterie 77kWh
1 viteză/dual-motor, tracțiune integrală
Electric
Motor
Putere maximă
250
kW*
Autonomie
517
km*

Dotări importante

 • Jante din aliaj 21"  
 • CUPRA CONNECT 4.0  
 • Tapițerie Dinamica Albastru Dark Night  
 • Sistem navigație de 15"  
 • Sigle CUPRA iluminate pe față și pe spate 
 • Travel Assist 2.6  
 • Park Assist cu funcție de memorare și Remote Park Assist  
 • Faruri Matrix LED  
 • Sisitem audio SENNHEISER® cu 12 incinte acustice

 

FAQs

Care este autonomia reală a unui vehicul electric?

La fel ca și vehiculele cu motoare cu ardere internă, consumul (și astfel autonomia) unui vehicul electric depinde de utilizarea și starea drumului. Dacă vehiculul este folosit 100% în oraș, autonomia va fi mai mare după o încărcare completă, deoarece se recuperează multă energie în timpul frânării. Pe de altă parte, dacă vehiculul este utilizat 100% pe autostrăzi, autonomia va fi mai scurtă, deoarece vehiculele electrice consumă mai multă energie la viteze mai mari. Acest interval poate varia și în funcție de aer condiționat. Vizitați pagina de electrificare CUPRA pentru mai multe informații.

Costurile de operare pentru un vehicul electric sunt mai ieftine comparativ cu un vehicul cu ardere?

Cea mai mare diferență este în consum. Electricitatea este de obicei mai ieftină decât benzina sau motorina. Deci putem conduce 100 km cu mai puțin de 2 € sau chiar încărcăm bateriile cu un sistem de acasă. De asemenea, un vehicul electric are costuri de întreținere mai mici decât un vehicul cu ardere, deoarece are mai puține piese, ceea ce înseamnă mai puțină uzură.

Unde poți încărca CUPRA Tavascan?

Poți încărca noul CUPRA Tavascan acasă, din mers sau la destinație. Încărcați-l acasă folosind o priză convențională sau cu un încărcător CUPRA.

Cât durează încărcarea unui CUPRA Tavascan?

În funcție de metoda de încărcare, încărcarea CUPRA Tavascan poate dura între câteva minute și câteva ore. La o stație de încărcare rapidă poți încărca pentru o autonomie de până la 100 km în 7 minute** - momentul perfect pentru o cafea. 

Mehr anzeigen

 

*CUPRA Tavascan nu este de vânzare momentan și nu a fost încă omologat. Datele tehnice prezentate sunt doar valori orientative și pot varia. Puterea disponibilă (KW) și accelerația vehiculului depind de starea de încărcare a bateriei și de temperatura actuală. Imaginile sunt doar cu titlu ilustrativ și informativ și nu corespund neapărat stării seriei.

 

 

Autonomia electrică a vehiculului depinde de o serie de factori, cum ar fi natura terenului, condițiile meteorologice, nivelul de încărcare al vehiculului (ocupanti + bagaje), vârsta și starea bateriei, echipamentul opțional selectat (jante, anvelope etc.), utilizarea altor consumatori precum încălzirea, aerul condiționat sau scaunele încălzite și stilul dumneavoastră de condus. Intervalul declarat este o valoare provizorie și a fost calculat în conformitate cu regulamentul WLTP, care stabilește condiții standard de testare aplicabile tuturor producătorilor, astfel încât valorile calculate conform prezentului regulament să fie comparabile pentru toate vehiculele.

 

**Timpul de încărcare variază în funcție de următorii factori: temperatura exterioară și a bateriei, tensiunea maximă a sistemului dumneavoastră de încărcare și starea sa actuală, precum și starea bateriei și utilizarea altor dispozitive electrice din vehicul în timpul încărcării.