FABIKE pentru CUPRA

Sportivitate pe două roți.

Care este filosofia FABIKE?

 

Când am început să ne gândim la ce ar trebui să reprezinte Fabike, am decis să luăm tehnologia, designul și avantajele unei biciclete de curse performante și să le integrăm într-o bicicletă urbană care nu-i va dezamăgi nici pe cei mai pretențioși cursieri.

 

 

Ce te-a inspirat să construiești aceste articole specifice?

 

Fabio, fondatorul Fabike, vine dintr-o familie de cicliști din Italia. După ce a trăit în mai multe orașe europene mari, a înțeles că vrea să ducă moștenirea familiei sale la nivelul următor; către un concept de ciclism mai modern și contemporan, care se apropie de lumea urbană fără a lăsa în urmă spiritul de racing.

 

 

Cum înțelegi sportivitatea?

 

Pentru noi, sportivitatea de azi nu este doar despre curse, ci și despre capacitatea de a urmări ritmul din ce în ce mai rapid al vieții moderne.

Sportivitate sau stil? Sau le îmbinați, așa cum face CUPRA?

Îmbinăm armonios aceste două elemente în produsele noastre. Trebuie să se completeze reciproc de fiecare dată, ca niște îndrăgostiți.

 

 

Ce materiale folosiți pentru a crea bicicletele? Și pentru bicicleta CUPRA? De ce?

Folosim numai materiale premium: fibră de carbon, titan și aliaj de aluminiu anodizat de înaltă calitate. Totul trebuie să se potrivească poziționării pe piață a mărcii noastre premium. Când am fost abordați de CUPRA, ni s-a cerut să facem ceva provocator: să facem produsul nostru unic, mai exclusiv și mai sofisticat. De aceea am făcut multe cercetări, pentru a găsi o combinație unică de culori și materiale, precum cuprul și pielea reală. Rezultatul a fost uimitor.

"Ne îndoim că veți găsi ceva similar cu această bicicletă."

Ca și în cazul mașinilor de curse, greutatea și aerodinamica lor sunt fundamentale. Cum îmbinați ambele elemente?

 

Acordăm o deosebită atenție acestor două elemente - în special ca acestea să fie ușoare. Oamenii care nu sunt obișnuiți cu echipamentele de curse uneori nu-și dau seama ce diferență majoră face acest lucru, chiar și în viața de zi cu zi. De aceea, de fiecare dată când oamenii ridică una dintre bicicletele noastre, sunt cu adevărat surprinși.

Totul se datorează materialelor remarcabile menționate anterior, combinate cu alte componente premium, precum utilizarea unui sistem de transmisie pe curea de carbon în locul celui tradițional pe lanț.

Brandul CUPRA este definit de atenția la detalii - ca și tine, desigur. Ce detalii ai evidenția la această bicicletă?

 

Ceea ce este deosebit la bicicleta CUPRA este combinația dintre un ghidon de curse cu frână hidraulică pe disc și transmisia pe curea cu o singură viteză. Împreună, desigur, cu un cadru din fibră de carbon. Mă îndoiesc că veți găsi ceva asemănător cu această bicicletă.

 

 

Cum ai defini această bicicletă: o bicicletă de curse făcută pentru a te bucura de oraș sau o bicicletă urbană rapidă?

 

Este cu siguranță o bicicletă urbană rapidă și unică, făcută pentru persoane care au sportivitatea în vene.

Nimic nu se compară cu Fabike pentru a-i găsi o definiție reală.

Ce fel de mesaj crezi că transmite CUPRA ca brand de mașină, având propria sa bicicletă?

 

Sportivitate contemporană. Indiferent dacă mergi cu mașina sau cu bicicleta, vei avea întotdeauna același sentiment uimitor. Deci cred că brandul CUPRA spune: "Acum poți să te deplasezi cu performanțe remarcabile și, în același timp, cu stil. Indiferent ce vehicul alegi să te ducă la destinație". 

 

 

Consideri că marca și produsele reflectă spiritul CUPRA?

 

În totalitate!

 

 

CUPRA creează calea. Crezi că Fabike face același lucru? Cum?

Absolut! Am fost primul brand de biciclete care a avut curajul să le ofere oamenilor o bicicletă cu adevărat de calitate, cu performanțe de top, design uimitor și inovații tehnice remarcabile, axată în mod special pe călătorii urbane. Acest lucru nu este numai îndrăzneț, ci și schimbă percepția asupra a ceea ce poate și ar trebui să fie o bicicletă urbană premium.