CUPRA TCR

Să înceapă competiția.

 

Sportivitatea și designul CUPRA se conturează. Noua cutie de viteze DSG optimizează performanța pentru ca tu să te bucuri pe deplin de cei 350 CP ai mașinii sport. Aceasta s-a îmbunătățit față de modelul anterior cu un sistem electronic de direcție, cartografiere de precizie, unghi sporit de virare și un volan cu și mai multe funcții.

CUPRA TCR este disponibilă și cu cutie secvențială.

 

Pregătiți pentru provocările circuitelor auto de astăzi. Datorită unei cutii de viteze secvențiale cu șase trepte creată de SADEV, acționată cu padele pe volan, un diferențial mecanic solid și un sistem de frânare AP Radical cu șase pistoane.

Redefinirea unui caracter cu logo-urile CUPRA în culoarea emblematică a mărcii, cuprul, în partea din față și spate, alături de barele de protecție din față complet reproiectate, volanul, capota și scaunele tip scoică.

PLATFORMA ONLINE VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT

Aici vei găsi cataloage, informații tehnice și de marketing pentru mașini de curse la nivel de Grup. Vrei să vinzi produsele noastre? Distribuitori parteneri și informații despre piață. Trimite orice întrebare la customers(kwfat)cupraofficial(kwfdot)com.