Design
Electrificare
Conectivitate
Tehnologie
Variante echipare
Tavascan

NOUL CUPRA TAVASCAN

Un nou erou pentru o nouă eră. Primul nostru SUV coupe electric.

Până la:
547km*
Pâna la (250 kW):
340CP*
0-100 km/h în:
5,6s
Transmisie:
Tracțiune spate și integrală

Expresie întruchipată

O filozofie unică de design inspiră un exterior elegant și rațional, cu elemente interioare progresive.

Avantaj prin inovare

Logouri CUPRA iluminate pe față/spate și o lumină spate continuă completează aspectul sportiv.

 

Putere pură, în interior și în exterior

O consolă Y modernă în Dark Metallic și scaunele cu tapițerie Dinamica în culoare Albastru Dark Night optimizează manevrabilitatea sportivă.

 

Personalizează CUPRA Tavascan
Alege combinația perfectă de culori, jante și interior pentru noul tău CUPRA Tavascan.
Urano Gri
Alb Silber Metallic
Atacama Bej Metallic
Tavascan Bleu Sondermetallic

PERFORMANȚA REDEFINITĂ

Oriunde doriți să încărcați CUPRA Tavascan, este întotdeauna ușor cu încărcătorul CUPRA. Chiar și de acasă.

Abilități electrizante

Noul CUPRA Tavascan revoluționează experiența de conducere, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa cu ușurință prin oraș. Și cu o autonomie complet electrică de până la 547 km* și capacitatea de a încărca de la 0 la 100 km în doar 7 minute**, vă oferă încrederea de a merge mai departe.

Conexiunile contează

Sistem de navigație 15"

Sistemul de navigație include navigație online, divertisment, muzică, recunoaștere vocală și multe altele. Toate acestea prin CUPRA CONNECT.

My CUPRA app

Puteți utiliza o varietate de funcții prin aplicația My CUPRA, cum ar fi blocarea și deblocarea de la distanță a Tavascan-ului.

Călătoria este cea mai importantă

Sistemele noastre avansate de siguranță și asistență la conducere vă asigură că vă puteți concentra asupra a ceea ce este important - drumul din fața dvs.

Mai sigur în trafic

Protejat din toate unghiurile. Travel Assist combină Adaptive Cruise Control (ACC) cu Adaptive Lane Guidance pentru a vă menține pe bandă la o distanță sigură de alți șoferi. În combinație cu senzorul de unghi mort, vă împiedică să schimbați benzile dacă nu este sigur.

 

Parcare facilă

Parcați-vă Tavascan-ul cu Park Assist, inclusiv funcția de memorie, un sistem care caută locuri de parcare gratuite. Și cu Remote Park Assist, care permite parcarea cu telefonul mobil și este conceput pentru a fi utilizat în spațiile de parcare înguste.

Tavascan ENDURANCE

Experiențe unice în câteva secunde

Până la: 547 km* | Până la (210 kW): 286 CP* | 0-100 km/h în: 6,8s

Tavascan VZ

O creștere a puterii dincolo de status quo.

Până la: 517 km* | Până la (210 kW): 340 CP* | 0-100 km/h în: 5,6s

 *CUPRA Tavascan nu este de vânzare momentan și nu a fost încă omologat. Datele tehnice prezentate sunt doar valori orientative și pot varia. Puterea disponibilă (KW) și accelerația vehiculului depind de starea de încărcare a bateriei și de temperatura actuală. Imaginile sunt doar cu titlu ilustrativ și informativ și nu corespund neapărat stării seriei.

 

 

Autonomia electrică a vehiculului depinde de o serie de factori, cum ar fi natura terenului, condițiile meteorologice, nivelul de încărcare al vehiculului (ocupanti + bagaje), vârsta și starea bateriei, echipamentul opțional selectat (jante, anvelope etc.), utilizarea altor consumatori precum încălzirea, aerul condiționat sau scaunele încălzite și stilul dumneavoastră de condus. Intervalul declarat este o valoare provizorie și a fost calculat în conformitate cu regulamentul WLTP, care stabilește condiții standard de testare aplicabile tuturor producătorilor, astfel încât valorile calculate conform prezentului regulament să fie comparabile pentru toate vehiculele.

 

**Timpul de încărcare variază în funcție de următorii factori: temperatura exterioară și a bateriei, tensiunea maximă a sistemului dumneavoastră de încărcare și starea sa actuală, precum și starea bateriei și utilizarea altor dispozitive electrice din vehicul în timpul încărcării.