Muzică DJ Argy

DJ Argy

Pasiunea este dublată atunci când este împărtășită.

Povestește-ne despre pasiunea ta pentru muzică.

 

Când aveam 15 ani, obișnuiam să vizitez tot timpul magazinul local de înregistrări. Într-o zi, acel tip care lucra acolo mi-a dat un CD-Rom cu un soft de producție de muzică pe el. După ce l-am instalat pe calculatorul meu, nu am ieșit din casă o săptămână. A fost începutul. Acum, am turnee în toată lumea.

 

Care este procesul tău creativ?

 

Piesele mele sunt întotdeauna create în studio, de obicei foarte devreme dimineața. Nu împărtășesc obiceiurile de dormit ale majorității celorlalţi artiști, modelul meu de dormit este de fapt mai aproape de cineva care lucrează într-o bancă.

Îmi creez singur muzica. Timpul petrecut singur este, de asemenea, foarte terapeutic și tendința de izolare este ceea ce-mi dezvoltă spiritul creativ. Colaborarea este un pic mai greu și neobișnuit să se întâmple în scena muzicii electronice.

Dar îmi place să colaborez cu oameni care vin cu ceva complet diferit. De aceea îmi place să lucrez cu soliști: au abilități diferite, dar împărtășim aceeași pasiune. Este fascinant să găsești oameni care sunt, de asemenea, pasionați de ceea ce fac, care se ascultă cu adevărat și creează împreună.

Simți vreo legătură cu publicul tău atunci când ții un concert?

 

Intru într-o stare cu adevărat specială atunci când interpretez live și pierd noțiunea timpului și a spațiului, ceea ce e exact ce se întâmplă în studio când lucrez la un nou cântec. Acesta nu este un dar pe care îl au numai oamenii creativi, li se întâmplă tuturor atunci când prezentul depășește orice.

Dar întreaga magie constă în arta de a aduce audiența într-un punct în care sunt total deschiși și ar dansa pe orice melodie. În caz contrar, DJ-ii ar fi fost de mult înlocuiți de playlist-uri. Nu există un buton magic care pornește instant această dispoziție.

Când se întâmplă, este atât de profund încât aproape că o pot atinge. Simt momentul exact când mă conectez cu ei. Nu există nimic altceva care să mă facă să simt bucuria pe care mi-o oferă împărtășirea unei pasiuni.

 

Modele?

 

Admir oamenii care au supraviețuit testului timpului. Artiști precum Ryuichi Sakamoto, care are un repertoriu extraordinar de versatil, încă sună bine cincizeci de ani mai târziu. Muzicieni versatili, prolifici și care au rezistat în timp tind să fie modelele mele. Muzica veșnică este Sfântul Graal.