Create your own path.

Mergi pe drumul tău. Este un mesaj simplu, dar încurajator, care leagă oamenii de primul model de CUPRA. CUPRA Ateca, o mașină sport în formă de SUV pentru cei care doresc să încerce ceva diferit. CUPRA Ateca, simbol al sportivității contemporane pentru cei care se abat de la mulțime și își fac propriul drum în viață. Este o mentalitate pe care o trăiește CUPRA - implementată într-o campanie unică care exprimă valorile mărcii.

Start Video

Drumul vieții nu are o singură cale, ci mai degrabă o serie de căi diferite care îi conduc pe cei pasionați și hotărâți către adevăratul lor destin. Din acest motiv, peste 750 de fotografii aeriene diferite din cel puțin 400 de locații diferite din întreaga lume au fost utilizate pentru acest film; pentru a crea un drum  care nu este niciodată static, ci e mereu în mișcare, reprezentând urcușurile și coborâșurile călătoriei noastre prin viață.

 

Aruncă o privire mai atentă și vei descoperi că drmurile sunt goale. Nu mulți oameni se nasc pentru a călători singuri.

 

Toate imaginile aeriene au fost furnizate de DigitalGlobe, un furnizor global de imagini comerciale prin satelit de înaltă rezoluție. În colaborare cu BSO, un renumit studio din Barcelona, filmul a fost completat cu un design de sunet personalizat. Piesa, compusă exclusiv pentru acest film, amestecă sunete analogice și digitale și stârnește emoții prin narațiunea poveștii. În general, sportivitatea și arta se suprapun în mod clar în acest film. Este o adevărată reprezentare a caracterului dual al modelului CUPRA Ateca - parte sportivitate, parte stil de viață - reunite pentru a crea o experiență unică.

 

Rezultatul final este un concept și o campanie de inspirație, nu doar pentru pasionații de mașini sport. Filmul "Create your own path" poate fi savurat de toată lumea, în special de cei care văd lumea așa cum o vedem noi. Este o expresie a ceea ce susținem și o invitație de a ne alătura comunității noastre de oameni cu aceeași idee. Urmați începutul acestei noi piste @cupra_official pe Instagram pentru a vedea mai multe.