CUPRA FORMENTOR VZ5

Odată cu lansarea modelului CUPRA Formentor anul trecut, iubitorii de performanță și ingeniozitate sportivă au avut ocazia să experimenteze primul nostru model unic. O mașină concepută exclusiv pentru a întruchipa credința noastră în inovația dincolo de granițe. Dar, din moment ce acest principiu fondator se află în centrul a tot ceea ce face CUPRA, a fost doar o chestiune de timp înainte să mergem mai departe. Rezultatul? CUPRA Formentor VZ5.

 

CUPRA Formentor VZ5 este o combinație a cuvântului spaniol "Veloz" pentru viteză și un "5" pentru motorul avansat cu 5 cilindri care îl alimentează. Întreaga gamă de servicii a CUPRA Formentor VZ5 este o capodoperă nou definită a tehnologiei și designului modern. Formentor VZ5 este cea mai avansată expresie a performanței și exclusivității CUPRA pure care a existat vreodată.

Ce poți aștepta acum de la VZ5? Cel mai puternic CUPRA din toate timpurile are un motor dinamic de 2,5 litri cu 5 cilindri, care oferă uimitorii 390 CP , producând în același timp cel mai cald și mai captivant zgomot al motorului din gamă. Acesta atinge 100 km / h în doar 4,2 secunde și oferă o viteză maximă de 250 km / h. În plus, este echipat cu o transmisie revoluționară cu dublu ambreiaj pentru schimbări mai rapide, mai rapide a vitezei și tehnologia 4Drive, care asigură aderență și agilitate receptive în orice situație posibil apărute pe drum.

 

O individualizare suplimentară a experienței de conducere are loc prin selectarea modului. Cu o varietate de moduri configurabile, care modifică comanda pentru a alege, aveți un control mai mare asupra șasiului, direcției și livrării puterii. Întregul lucru este completat de frânele AKEBONO de 375 mm, care asigură o putere de frânare superioară și fac din VZ5 prima alegere pentru entuziaști.

Design sofisticat

 

VZ5 este alimentat de jante din aliaj de 20 inch, care îmbunătățesc manevrabilitatea și asigură în același timp și mai multă unicitate. Exteriorul VZ5 este conceput pentru viteză și este completat de potrivirea detaliilor din fibră de carbon pe tot vehiculul. Această atingere unică CUPRA pe spoilerele laterale și difuzorul din spate se extinde chiar și la sigla din aluminiu de culoarea cuprului: un detaliu exclusiv care poate fi găsit doar pe VZ5. Și cu barele de protecție robuste nou proiectate, puternicul sistem de evacuare cu două conducte și viitoarea vopsea specială în gri taiga, estetica VZ5 transformă imaginația  în realitate. 

 

În interior vei găsi scaune CUPBucket noi, din piele personalizată, pentru un sprijin lateral excelent și confort, precum și o carlingă digitală de 10,25 inci, care aduce toate datele de conducere direct în câmpul vizual. Și când vine vorba de conectivitate, poți accesa autovehiculul de oriunde prin intermediul CUPRA CONNECT. În plus, infotainment și navigare online sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție de 12 inci al VZ5: Lumea ta este întotdeauna la îndemână. 

Tehnologie inovatoare

Pe lângă gama largă de capabilități transfrontaliere, de înaltă performanță și caracteristici unice de design, tehnologiile de asistență semi-autonome încorporate reprezintă punctul culminant al VZ5. Combinând puterea constantă a unei acționări complete pe benzină cu cele mai noi tehnologii și caracteristici de siguranță inovatoare, VZ5 este o bestie cu totul nouă. Completat cu Asistență de călătorie pentru siguranță avansată la conducere, care te menține pe bandă și te protejează în timp ce conduci, și Asistență la parcare, care te face mai ușor să începi și să termini călătoria conducându-te în și din spațiul de parcare selectat.

 

Ca o creație CUPRA autentică nou definită, CUPRA Formentor VZ5 este ceva ce trebuie experimentat pentru a evalua în mod corespunzător amploarea potențialului său. Este expresia hotărâtă a performanței de ardere: un omagiu de durată pentru toți pasionații de autovehicule. Și cu o ediție limitată de doar 7.000 de piese, exclusivitatea sa permanentă este garantată.