ADN-ul câștigătorului.

Pentru a le oferi celor doi piloți Ducati o primire corespunzătoare, le-am prezentat mai întâi căștile personalizate CUPRA, împreună cu realizările și poveștile lor de succes.

Apoi i-am invitat să conducă pentru prima oară mașina de curse CUPRA. CUPRA TCR, cu noua sa cutie de viteze DSG pentru performanță maximă și motorul său de 350 CP, pentru o senzație absolută de adrenalină la volan. Locul? Circuitul Castelloli, conceput în primul rând pentru motociclete, dar totuși foarte satisfăcător pentru mașinile de curse. Și asta nu e tot. Doi dintre cei mai buni piloți CUPRA TCR li s-au alăturat pe pistă pentru a împărtăși experiența lor în domeniul curselor de mașini. Pepe Oriola, cel mai tânăr șofer care a participat la Campionatul Mondial de Turisme și Jordi Gene, care a participat la Campionatul Mondial de Turisme în perioada 2005-2010. Puteți să ghiciți cine va ajunge primul la linia de sosire?

Start Video

În final, vrem să regândim împreună racing-ul. De aceea ne unim forțele. O echipă. O familie. Un ADN de curse. Uniți pentru a provoca status quo-ul motorsportului și a-l dezvolta. Ce capitol palpitant va fi acesta.

 

Vrei să vezi ce se va întâmpla în continuare? 

Urmărește @CUPRA_Official pe Instagram și @Cupra_Racing pe Instagram și Twitter să putem continua pe această cale împreună.