Evoluția motorsportului:

De la SEAT Sport la CUPRA Racing.

În 1970 am lansat celebra noastră divizie de competiție, SEAT Sport. De atunci, motorsport-ul s-a schimbat foarte mult. La fel și noi. De aceea, SEAT Sport este acum CUPRA RACING, marcând o nouă eră în racing și sportivitate. Nu numai pentru că reprezintă esența lumii CUPRA de astăzi, ci și pentru că este ceea ce construim pentru mâine. CUPRA Racing se traduce în ambiția de a redefini, stabili și conduce o nouă viziune pentru curse, pe circuit și în afara lui.

Trecând de la formate tradiționale la noi platforme și parteneriate care aduc o perspectivă nouă asupra racing-ului, fiind în același timp critici și fără teama de a schimba modul în care vedem și simțim viitorul competiției, CUPRA Racing va conduce evoluția. Mai precis: revoluția. Toate acestea vor fi posibile datorită determinării noastre de a face lucrurile diferit, experienței noastre de 40 de ani în domeniu și echipei indispensabile de iubitori pasionați de curse care au jucat un rol important în numeroase competiții, precum Seria TCR cu SEAT Leon CUP RACER.

Urmând primii pași făcuți de CUPRA Racing, ne-am întors la garaj și am dezvoltat CUPRA  e-Racer: prima mașină electrică de turisme realizată vreodată,  o adevărată schimbare în lumea racing-ului.

Tehnologia E-Racer a inspirat o nouă experiență în lumea motorsport - seria E-TCR, primul campionat multi-brand de mașini electrice, începând cu anul 2019.

Pe scurt, CUPRA are ambiția de a reinventa cursele în orice mod posibil. Și abia așteptăm să vedem ce va aduce viitorul la sfârșitul fiecărui tur.


Mai multe informatii

Urmărește-ne pe Twitter @Cupraracing și Instagram @cupra_racing