Viitorul motorsportului se scrie astăzi.

Îți poți imagina fanii racing-ului interacționând pe circuit cu șoferii mașinilor preferate? Spunându-le "Vino aiiiici!" sau aplaudând la o manevră spectaculoasă?

Îți poți imagina curse atât de silențioase, dar totuși atât de palpitante și impresionante, prietenoase cu mediul, dar păstrându-și toată pasiunea și emoția?

Curând, nu va mai trebui să-ți folosești imaginația pentru a te bucura de curse de motociclete așa cum nu ai mai văzut până acum.

Și totul datorită unui simplu țânțar.

Fă cunoștință cu prima mașină electrică de turisme din întreaga lume - o mașină de curse care nu are nevoie de răget pentru a-și face simțită prezența; doar emite sunetul de bâzâit al unui țânțar pe măsură ce accelerează de la 0 la 100 km/h în numai 3,2 secunde. Aceasta este CUPRA e-Racer pentru tine: un exercițiu meticulos de design și mecanică ce implică peste 20.000 de ore de efort susținut pentru a crea o mașină de curse reală, care nu este aici doar pentru a rămâne, ci și pentru a redefini viitorul racing-ului.

Conducătorii o pot tura până la 12.000 RPM în loc de cei 6.500 obișnuiți, obținând performanțe maxime ale motorului și accelerație fără a mai ajunge în zona roșie. În plus, vor fi capabili să furnizeze date relevante pentru curse în timp real, datorită tehnologiei de vârf a conectivității, care va permite entuziaștilor de racing să joace un rol mult mai activ și interesant, atât pe pistă, cât și în afara ei.

O nouă experiență de condus și o nouă competiție de racing au sosit. Salută viitorul.

 

Mai multe informatii

Urmărește-ne pe Twitter @Cupraracing și Instagram @cupra_racing