De ce participăm la curse?

În cursele de motociclete totul este calcul. Este milisecunda care determină câștigătorul. Viteza unghiulară la care pilotul ia o curbă. Procesul meticulos de combustie care permite motorului să performeze pe pistă. Da, în curse totul se reduce la cele mai mici unități de măsură - dar și mult dincolo de ele. Este stilul de viață făcut pentru curse.

Racing-ul este despre pasiune. Este fanul care-și susține cu toată puterea echipa favorită să câștige. Mecanicul care își simte inima bătând la fel de repede ca motorul pe care l-a construit. Șoferul care cade în genunchi după ce a pierdut o cursă. Pentru noi, nu este despre a fi cel mai bun sau a fi primul.

Nu suntem implicați doar pentru victorie, și mulți nu vor fi de acord cu modul nostru de a face lucrurile. Suntem aici pentru că vrem să fim mai buni, tură după tură. Pentru că inima noastră este în locul potrivit. Și pentru că suntem hotărâți să creăm noi căi și să redefinim viitorul racing-ului.

Este acest spirit de curse care a făcut ca brandul CUPRA să devină sponsor oficial WSBK 2018, precum și safety car-ul oficial al competiției, care călătorește în 11 țări și 3 continente. Pentru că, acolo unde există pasiune, cursele de mașini și cursele de motociclete sunt la fel. Mirosul de cauciuc ars pe asfalt. Sunetul motoarelor turate. Adrenalina din spatele volanului. Este o modalitate excelentă de a te simți viu - chiar acolo este motivul pentru care facem ceea ce facem.

 

Vrei să ții pasul cu tot entuziasmul campionatului WSBK? 

Urmărește @CupraRacing pe Instagram și Twitter pentru cele mai recente actualizări.

Calendar Mondial 2018