Laia Sanz

Motorsportul este în ADN-ul meu.

Care este pasiunea ta?

 

Motociclete, mașini, curse în general ... Întotdeauna am iubit competiția. Nu doar victoria, ci descoperirea propriului potențial, care mă împinge în continuare să realizez lucruri despre care alți oameni spun că sunt imposibile.

Întotdeauna am avut o puternică legătură cu mașinile. Încă îmi amintesc sentimentul când tatăl meu m-a pus pe capota mașinii când aveam doi sau trei ani. Cred că pasiunea reală nu poate fi exprimată în cuvinte. Nu poți defini un sentiment. Trebuie doar să te lași în voia lui.

Te-a schimbat pasiunea pentru curse?

 

Este o parte din mine: am o personalitate făcută pentru racing, este în ADN-ul meu.

Uneori nu poți separa cine ești de ceea ce faci. Și indiferent ce faci - fie că ești designer, muzician, artizan sau orice altceva - trebuie să te dedici pasiunii tale.

 

Ce înseamnă CUPRA pentru tine?

 

Spiritul de racing SEAT. Pasiunea pentru curse, o viziune comună pentru mașini și pistă și descoperirea modului în care aceste două lucruri se întrepătrund. Este de asemenea dorința de a afla ce urmează, care sunt ideile care apar pe drum, dorința de a evolua și a deveni mai bun: de a merge înapoi la garaj pentru a inventa viitorul.

Viitorul tehnologiei auto va deveni din ce în ce mai orientat spre om și nu spre mașină.

Încotro crezi că se îndreaptă evoluția motorsportului?

 

Mecanica sa poate schimba foarte mult. Dar racing-ul în sine, nu. Spiritul este același astăzi cum a fost întotdeauna. Mașini electrice? Poate că este greu pentru competitorii de astăzi să-și imagineze un viitor fără combustibil, dar, odată ce capacitățile mobilității electrice vor evolua, vor apărea noi posibilități, cu siguranță. Va fi necesară o schimbare a mentalității. Întregul concept de racing se poate schimba.

În general, cred că viitorul tehnologiei auto va fi tot mai orientat spre om și nu spre mașină.

 

Înapoi în prezent: Cum se conduce noul CUPRA TCR?

 

Minunat. Este o mașină de curse adevărată. Frânare puternică, virare excelentă ... Mașina perfectă pentru tranziția mea la lumea racing-ului de cupă. Condusul m-a învățat foarte multe.

 

Mai multe informatii

Urmărește-ne pe Instagram @cupra_official sau pe Twitter @CUPRA_Racing.