Aceleași circuite.

Căi distincte.

CUPRA tocmai a devenit noul sponsor al echipei Ducati în Campionatul Mondial MotoGP. Am ales Ducati pentru că împărtășim aceleași valori. Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să ne întoarcem în timp. În 2002, când Ducati a decis să participe la MotoGP, a câștigat titlul mondial în doar 4 ani - împotriva marilor mărci japoneze care au condus mult timp campionatul de motociclete. Cum au făcut-o? Reinventându-se. Acesta este tipul de viitor pe care ni-l imaginăm în lumea mașinilor de înaltă performanță.

Născut pe pistă, dar creat pentru drum, un Ducati este potrivit pentru cei care nu se tem să ajungă de la 0 la 60 mph în doar 3 secunde. Dar este mai mult decât atât. Un pilot Ducati știe că motocicleta vine cu o atitudine care nu este pentru oricine. CUPRA despre asta este.

Încă ceva. Jorge Lorenzo, triplu campion Mondial al Spaniei și al doilea clasat din 2017, Andrea Dovizioso din Italia, ambii sunt în echipa Ducati. Prin această sponsorizare, ambii piloți Ducati au devenit acum ambasadori CUPRA. Logo-ul CUPRA nu va fi prezent doar pe motoarele lor în timpul competiției, ei vor reprezenta brandul CUPRA și în afara pistei.

Prin construirea unor parteneriate puternice, CUPRA își continuă misiunea de a reuni o comunitate de iubitori de racing. 

 

Vrei să fii la curent cu tot entuziasmul MotoGP?

Urmărește @CUPRA_Racing pe Instagram și Twitter @Cupraracing pentru cele mai recente informații.